Комп'ютерна Академія Одеський технологічний університет IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Історія університету

Одеський технологічний університет «ШАГ» – приватний заклад вищої освіти, який створено на основі Одеської філії “Комп’ютерна Академія «ШАГ»”. Стрімкий розвиток ІТ-галузі, впровадження інформаційних технологій до всіх сфер життя суспільства стимулює появу навчальних закладів, які орієнтовані на сучасні тренди в галузі освіти, бізнесу та інформаційних технологій.

Сьогодні комп’ютерна академія «ШАГ» має більше 60 філій у різних країнах світу, більше 1000 викладачів, понад 100000 випускників. За даними DOU.ua в 2016 році комп’ютерна академія «ШАГ» підготувала майже 5000 студентів – більше ніж будь-який навчальний заклад ІТ-напрямку в Україні.

Одеса це не тільки центр туризму та розваг. Сьогодні Одеса один із лідерів ІТ-галузі України. Незважаючи на кризу економіки та промисловості, кількість ІТ-компаній Одещини продовжує зростати, а це означає зростання попиту на спеціалістів ІТ-сфери.

Одеський технологічний університет «ШАГ» це один з небагатьох університетів України, який орієнтовано на спеціалізовану освіту в галузі ІТ. Продовжуючи традиції якісної освіти, Комп’ютерної Академії «ШАГ» Одеський технологічний університет «ШАГ» розширює межі навчання і забезпечує підготовку випускників-професіоналів.

Довідково про Комп’ютерну Академію IT STEP

Міжнародний навчальний заклад, який спеціалізується на ІТ-освіті. В Академії є три ключові напрямки навчання: розробка програмного забезпечення, мережі та кібербезпека, комп’ютерна графіка та дизайн. Також є окремий підрозділ – це Мала Комп’ютерна Академія, де навчаються діти від 7 до 15 років.

Географія

На сьогоднішній день працює 105 філій Комп’ютерної Академії IT STEP в 22 країнах світу на 4 континентах (Європа, Азія, Південна та Північна Америка).