Комп'ютерна Академія Одеський технологічний університет IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Місія, Візія

Місія університету

Наша місія – стати центром ІТ-освіти і науки півдня України, сформувати яскраве, творче та професійне університетське середовище для підготовки фахівців нової формації, успішних і затребуваних, здатних реалізувати отримані знання в науці, виробництві, бізнесі та освіті.

Візія університету

Візія університету – навчання та розвиток особистості, здатної бути успішною в будь-якій частині світу і проявляти свої творчі можливості та нестандартне мислення в умовах невизначеності оточення, складності та неоднозначності сучасного суспільства.

Наші цінності

 

  • Якість – це надання послуг, які відповідають або перевищують очікування клієнта. Наше основне завдання висока якість підготовки випускників, що відповідає вимогам суспільства, держави і роботодавців.
  • В нашій роботі ми дотримуємося високих етичних стандартів. Ми поважаємо наших студентів, партнерів і співробітників як унікальних особистостей. Повага до людей, дотримання соціальних, національних, релігійних та інших принципів рівності допомагає нам створювати комфортні умови для навчання, творчості та розвитку
  • Використання сучасних світових інформаційних технологій, новітніх розробок в галузі освіти та управління персоналом дозволяє нам бути кращими та створювати оптимальні умови для вільної творчості, генерації ідей, підвищення рівня освіти, професійного вдосконалення і самовираження.
  • Інтеграція у світовий освітній, науковий та культурний простір дозволяє розвиватися університету як науково-освітньому центру та бути конкурентоспроможним на ринку ІТ-освіти.